Toen ik het verhaal hoorde wat Laminine, een voedingssupplement, voor wonderen kan verrichten stond ik er wel wat sceptisch tegenover. Ik wilde het toch wel proberen, baat het niet dan schaadt het ook niet en heb ik Laminine besteld. Ik gebruik Laminine nu 2 weken en wil mijn ervaring vertellen. Ik heb last van een pijnlijke linker knie, vooral bij het oplopen van een trap. Ik trek mij aan de leuning op om mijn linker knie te ontlasten. Als je de ene knie ontziet ga je de andere knie extra belasten, zo kreeg ik ook last van mijn rechter knie. Niet alleen bij het traplopen maar ook met fietsen. Na 1 week Laminine te hebben genomen (4 capsules per dag) merkte ik dat de pijn met het trap oplopen minder werd maar desondanks gebruikte ik alsnog de trapleuning. In de 2e week kreeg ik een verergering van pijn die na een dag of 2 ook weer verdween. Het trap oplopen gaat nu pijnloos, ik hoef me niet meer op te trekken aan de trapleuning en het fietsen gaat eveneens zonder pijn. De gedachte aan een elektrische fiets verdwijnt naar de achtergrond. Rome is niet in een dag gebouwd dus blijf ik Laminine gebruiken en wacht ik verder af wat er nog meer in mijn lichaam gebeurt.


Liefs, Hermine

In de winter stonden twee oude mensen op mijn pad te praten en ik besloot er omheen te gaan. Foute beslissing, doordat er sneeuw lag zag ik de stoep niet en kwam met een klap voorover op de grond. Niet lang daarna liep een kat me voor de voeten op een trap en was daardoor zo afgeleid dat ik drie laatste treden in een keer nam. Mijn voet sloeg daardoor dubbel en schaafwonden, het laatste verdween vrij vlot,maar de voet bleef altijd pijnlijk. En daar begonnen mijn fysieke problemen. Het beperkte me en de klachten namen toe. Door de hele situatie en ziekte in de familie kwam er ook nog eens stress bij en belandde ik in een vicieuze cirkel die ik af en toe kon doorbreken. Doordat de voetproblemen steeds groter werden en er ook nog een eczeem-achtig iets ontstond werd de stress steeds hoger en het lopen steeds slechter,waardoor ik heel beperkt werd.

Daardoor ging ik steeds meer isoleren. Nog meer stress!

Het maakte me ook heel erg onzeker. Bloeddruk begon te stijgen en werd steeds hoger.Hoofdpijn enz. en vaak een down-gevoel waar ik tegen moest vechten.

Slapen ging niet goed,altijd onderbroken en uren wakker. Ik kon het toch af en toe onder controle krijgen maar het was er altijd. Ik heb handen vol geld gespendeerd om weer te herstellen maar niets hielp. Schoeisel werd een groot probleem dus om af en toe eens uit te gaan was vrijwel onmogelijk. De enkele keer dat ik het forceerde moest ik dagenlang boeten,dikke voeten op den duur,ik had al diverse artsen (o.a.dermatologen) geconsulteerd en de diagnose waren nooit gelijk . Uiteindelijk was er een die zei: Je moet er waar mee leren leven ,het is eczeem en je komt er nooit meer vanaf. Toen zag ik op een dag een berichtje van een goede vriend die vertelde over Laminine en wat het voor hem had gedaan. Ik heb meteen een pot Laminine besteld. Wachtend op de Laminine werd de bloeddruk zo hoog en mijn voeten zo gezwollen dat ik werd opgenomen en na twee dagen was ik na vele onderzoeken weer thuis,onbekend wat de oorzaak was. De Laminine was inmiddels gearriveerd en ben gelijk begonnen…. Het begon ermee dat ik vanaf het begin de hele nacht doorsliep en dat was lang geleden….! Na vijf dagen voelde ik een groot verschil , zag de zwelling weg ebben en mijn voeten werden iets schoner. Na tien dagen Laminine gebruik was alles weg en mijn voeten weer normaal. Ik kon weer lopen en hoe!! Ik voelde me zo blij…hele wandelingen en grote verwondering hoe dit zo snel opgelost was en heel erg dankbaar.

Ik ben nu een maand verder en nog steeds laaiend enthousiast ,dat die moeizame tijd achter me ligt en ik weer normaal kan deelnemen aan het sociale circuit. Ik voel me Krachtiger Zelfverzekerder Energieker Emotioneel stabieler Blijer en gelukkiger….. en elke ochtend kom ik uitgerust mijn bed uit Ook ben ik niet zo makkelijk meer uit mijn evenwicht te brengen en herstel sneller als het wel gebeurt Kortom Laminine heeft mij mijn leven weer terug gegeven en meer… dat gun ik iedereen.


Liefdevolle groet Helena

Rond mijn 16de levensjaar ben ik begonnen met darmklachten. Ik had toen een zeer stressvolle periode in mijn leven.

De darmklachten verdwenen wat naar de achtergrond, en maakte plaats voor andere klachten, op mijn 18de begonnen de blaasontstekingen elke drie maanden was het raak, en kreeg ik gordelroos. Mijn immuunsysteem was slecht. Deze wordt voor 80% gevormd in je darmen dus daar was het goed mis. Rond mijn 23ste begonnen de klachten met mijn suikerspiegel, regelmatig had ik een hypoglemie.

Ik moest wat vaker eten om dit op te vangen, echter hier groeide ik van, wat niet goed is voor je lichaam en gaat andere klachten geven. Zoals je zelfbeeld wat niet opknapt van een dikker lichaam.

Op mijn 25ste werd onze dochter geboren. En na negen maanden had ik acute reuma gekregen. Ontstoken gewrichten en veel hoofdpijn en zware vermoeidheid. En bijna chronische urinewegontsteking. Mijn immuunsysteem liet me behoorlijk in de steek. Ik heb heel veel antibioticakuren geslikt dus mijn darmflora was bijna weg.

De reuma kreeg jaren later een naam MCTD een overlappende bindweefselziekte. Een auto-immuunziekte dus. En mijn suikerschommelingen werd Diabetes 2. Ik had heel veel medicatie om de ontstekingen en pijn te reduceren. Sinds 5 jaar spuit ik insuline, en door de bindweefselziekte sinds 2008 al vier keer trombose gehad, met als gevolg antistollingsmedicijnen slikken voor de rest van mijn leven. Daarnaast regelmatig een Prednisonkuur in het ziekenhuis. Kortom een falend fysiek systeem.

Mijn lichaam werd zieker en zieker ik kreeg chronische diarree en sliep bijna niet meer. Nog maar heel oppervlakkig omdat ik elke anderhalf uur moest plassen. Door de diarree raakte ik ook een beetje in een sociaal isolement, elke week kwam het minstens een keer voor, dat ik niet op tijd bij een toilet kon komen. Met alle ongemakken en verdriet dat dit met zich meebracht. Waardoor ik liever thuis bleef.

Tot VIER weken geleden LAMININE op mijn pad kwam. Ik ben begonnen met drie capsules per dag en na vier dagen sliep ik weer, ik wordt nog maar een keer per nacht wakker en slaap heel diep.

DE 1STE WEEK BIJ 3 CAPSULES: En ik heb geen diarree meer. Wat een beleving, ik durf s `avonds weer te gaan wandelen met mijn hond. En mijn parasympatisch systeem kan in rust zijn werk gaan doen.

DE 2DE WEEK: BIJ 4 CAPSULES: ik heb veel meer energie.

DE 3DE WEEK BIJ 5 CAPSULES: ik heb eerst 2 dagen vocht vastgehouden ik plaste maar 1 kopje urine per dag mijn enkels waren enorm en mijn buik ik leek wel zwanger, maar na 2 dagen begon ik te plassen, ik plas nu veel meer gedurende de dag. Mijn benen zijn weer afgeslankt, nog een heel klein beetje vocht rond mijn enkels. Ik kreeg uitslag op mijn rug van de herpesvirus (gordelroos), deze heb ik op 18 jarige leeftijd gehad. Ik kreeg alleen uitslag en geen pijn. Na 2 dagen was het weg.

DE 4DE WEEK BIJ 6 CAPSULES:

Ik heb een ontsteking in mijn dikke darm. Een oude kwaal die nu uitgewerkt mag worden door mijn lichaam. Ik heb er wel hinder van maar ervaar ook dat dit door de Laminine geheeld mag worden. Ik voel me voor de rest goed, heb een hoop energie, en vol levenslust om de dingen aan te pakken.


Monique

Sinds een tijdje nu bijna 3 maanden neem ik Laminine. Ik ben hiermee begonnen omdat ik al vanaf ik mij kan herinneren psoriasis heb en “chronische” vermoeidheid klachten heb. Jaren lang ik denk nu zo 10 jaar lang ben ik opzoek gegaan via de spirituele weg, diëten, sporten en voedingssupplementen naar oplossingen van dit probleem, want ik weet dat het niet zomaar in jou lichaam komt. Ik had de moed eigenlijk al opgegeven. Toen zag ik de Laminine voorbij komen en had eigenlijk zoiets van nee hé niet weer een supplement wat niet helpt. Maar na veel onderzoek heb ik toch besloten het een kans te geven. Baat het niet schaad het niet. En iedereen was van haar/zijn klachten af. Dus ik was begonnen. Na een aantal dagen voelde ik me al blijer en rustiger, na 3 weken merkte ik dat de psoriasis al wat minder werd, ook word ik uitgerust wakker, dat kende ik al helemaal niet. Ik heb weer zin in dingen doen en ben alerter en beter gefocust. Ook had ik vaak last van diarree klachten en braakneigingen. 2 maanden na de Laminine ben ik de Digestive erbij gaan slikken, nu 3 weken verder heb ik geen diarree klachten en braakneigingen meer.

Ik ben super blij met de Laminine en gun iedereen een blij en goed leven.

Ik zeg DOEN!


Liefs, Angelique

Laminine heeft mij meer vrijheid gegeven.

Het heeft er voor gezorgd dat ik mijn blaasproblemen beter onder controle heb. Ik kan nu met een gerust hard 2 uur gaan wandelen zonder een toilet bezoekje.

Mijn spieren en gewrichten voelen minder stijf, waardoor bewegen een stuk soepeler gaat.

Daarnaast heb ik het gevoel dat mijn spierkracht toeneemt. Dit merk ik o.a. als ik een stuk ga fietsen, ik heb minder snel vermoeide spieren. Laminine heeft ook een positieve invloed op mijn geestelijk functioneren.

Ik was nog wel eens somber, daardoor mindert alert op mijn omgeving, en had weinig humor.

Ik voel mij nu blij, en opgeruimd. Ik krijg nu ook uit mijn naaste omgeving te horen dat ik vrolijk, humoristischer en alerter ben. Dat doet me goed om dat te horen.

Momenteel zit ik in een hectische periode met veel familiebezoek door het hele land. Ik merk sinds ik de Laminine slik, dat ik dit veel beter kan hanteren. Ik kan tussen alle hectiek door, toch mijn rustmomenten pakken, ik ervaar minder stress.

Kortom ik ben heel blij dat ik Laminine ben gaan gebruiken. Door mijn eigen positieve ervaring, zou ik iedereen dan ook aan willen raden, om Laminine te gaan gebruiken. Het pakt in mijn ogen de problemen, waar je lichaam/geest mee te kampen heeft op het juiste niveau aan.


Cobi van Dalen Tol Hippolytushoef.

Ervaring van Lurnia

Ik ben begonnen op wo, 8 juni 2016 met het gebruiken van Laminine.

Mijn ervaring met het gebruik van Laminine is begonnen nadat ik al maanden zo niet jaren kampte met fysieke klachten o.a:

te hoge bloeddruk, die recentelijk bij mij geconstateerd is

slaapstoornis

haaruitval

energie tekort / ik was vaak moe, hierdoor verminderde mijn alertheid

slechte eetpatroon

verminderd geheugen, waardoor ik er langer over deed om informatie op te te nemen

mijn hormoon huishouding was ook ontregeld ( overgang )

stress, iets wat toch vaak een onderliggend verschijnsel is, waar ik mij vaak niet bewust van was dat het stress was

Ik ben met Laminine in aanraking gekomen door Senia, toen Senia mij begon te vertellen over de werking van Laminine was ik geheel niet sceptisch, het voelde voor mij direct goed aan, temeer omdat het een natuur product is.

Omdat ik zelf geen voorstander ben in het slikken van medicijnen kon ik niet wachten om het te gaan gebruiken.

Mijn prognose was dat ik voor 3 maanden Laminine in combinatie met Laminine Omega 3+ kon gebruiken om de symptomen te behandelen en resultaat te krijgen.

Na 1 ½ week Laminine en Laminine Omega 3+ gebruik te hebben merkte ik al gelijk een verandering in mijn patroon, ik sliep s ’nachts beter en dieper, wat weer tot gevolg had dat ik uitgerust opstond.

Het mooie is het één volgt/ werkt weer door op het ander, doordat ik uitgerust was had ik ook meer energie en voelde ik mij ook fitter,( had geen dutjes meer nodig om mij op te laden), ik werd helderder in mijn hoofd en kon veel meer dingen onthouden…

Mijn nagels groeien sneller, ik heb minder haaruitval doordat mijn haarwortels sterker geworden zijn.

Mijn huid is gladder geworden, ik heb nl nogal een droge huid en moet mij elke dag insmeren.

Ja, ik voel mijn lichaam steeds beter aan en het klinkt misschien apart maar ik ben mijn lichaam gaan koesteren.

Door het gebruik en ervaring met Laminine ben ik enthousiast geworden, en wat ik heel belangrijk vind, ik geloof erin en ik heb zoiets van het is eigenlijk een complete supplement wat het lichaam aanvult en versterkt, niet alleen fysiek maar ook geestelijk en mentaal. Ik werd bewuster van mijn lichaam en daardoor alerter.

Het werkt echt op alle fronten door, aangezien we zoveel gifstoffen via voeding en drank binnen krijgen, vind ik het noodzakelijk om zeker na die 3 maanden hiermee verder te gaan, puur voor het dagelijks onderhoud van mijn lichaam en geestelijke gesteldheid.

Voor mij is het echt een wonder pil…


Liefs Lurnia

Slaap:

Dit is mijn ervaring na 10 dagen: De eerste dagen merkte ik al dat ik sowieso heel goed slaap, en ook heel goed opsta. Normaal deed ik er gerust een uur over om eruit te komen nadat ik wakker was en dan had de to-do lijst zich al in mijn hoofd afgespeeld. Nu sta ik direct uitgerust op, en komen er geen lange lijstjes meer in mijn gedachten voorbij. En gezien we met een aanbouw bezig zijn, moet ik voor 7 uur al op, terwijl ik normaal nooit voor 8 uur mijn bed uitkwam!

Toen het zo warm was, sliepen we met het raam en de gordijnen open, met de ventilator aan. Normaal kan ik echt NIET slapen als het licht is of als ik geluid hoor, en nu sliep ik de hele nacht. Wat een verschil.

Meer concentratie, minder stress, blij:

Ken je dat, dat als je in 1 kamer komt, dat je gelijk 4 klusjes tegelijk ziet liggen en dat het liefst ook allemaal tegelijk aanpakt? En dan kom je in de andere kamer, en daar zie je die andere klusjes half af, waar je ook al aan begonnen was vandaag? Dat als je dan 1 dag vrij bent, het liefst alles in 1 dag propt? Ik kreeg er alleen maar stress van.

Ik kan mij nu veel geconcentreerder met 1 klusje bezig houden, en niet alles hoeft meer in 1 dag. Mijn energie niveau is rustig en constant de hele dag door, waardoor ik zoveel relaxter de dag doorkom. En wat niet af komt, of waar ik geen zin in heb, komt een andere keer, zonder schuldgevoel. Dat maakt voor mij zo’n groot verschil!

Er zijn vlagen van geluksgevoel (serotonine aanmaak). Het zijn op momenten dat je normaal ook wel zou genieten, maar dan geniet je tot in elke cel, met zo’n heerlijk tevreden glimlach op je gezicht en warm gevoel van binnen. Ook heb ik van die jolige buien, dat ik de bouwvakkers die hier nu werken plaag, en dan mezelf zo lollig vind, dat zij dat dan ook weer lollig vinden. Vind ik leuk ☺ haha.

Fysiek:

Ik ben een aantal dagen moe geweest, zelfs wat kramp in mijn kuiten gehad (Laminine laat je ook ontgiften) en op de eerste avond kwam gelijk een oud kwaaltje weer even boven (pijnlijk gewricht in wijsvinger) die ik al 15 jaar niet meer had. Ik weet dat dit de FGF is die mijn stamcellen weer aan het werk heeft gezet en ben erg bewust wat het met mijn lichaam doet.

Zo merk ik al dat mijn haar voller wordt (minder haaruitval), het lijkt zelfs of het wat meer slag krijgt? Iedere morgen stond ik op met pijn langs mijn ruggengraat, maar nu heb ik daar bijna geen last meer van. Ook knakken mijn gewrichten niet meer (enkels, ellebogen en knieën). Mijn teennagel is eraf door te krappe skischoenen afgelopen winter, en het hele dunne nagellaagje wat er nu zit, is steviger en het groeit echt veel sneller. Mijn nagels zijn ook harder aan het worden en mijn huid wordt zachter en steviger. Ik heb al jaren jeuk aan de ingang van mijn oor, daar is het dan ook rood en schilferig. Dat is al veel minder en ik wacht af totdat ook deze klacht verdwenen is. 9 van de 16 klachten op mijn lijstje zijn verbeterd of weg en dat al in 10 dagen! Ik ga nog even lekker door, het bevalt me wel.

Bij 3 weken gebruik merk ik dat ik heel zelfverzekerd ben en trots op mezelf en de mensen om mij heen. Had ik eerst vlagen van geluksgevoel, nu voel ik mij de hele tijd beter, soms wil ik jubelen, gewoon, omdat alles zo lekker stroomt en loopt in mijn leven. Mijn geheugen is verbeterd en als ik eens iets doe, waarvan je denkt, “Oeh, daar zal ik morgen wel spierpijn van hebben”, dan heb ik de volgende dag gewoon géén spierpijn! Achter de massage tafel let ik uiteraard op mijn houding, maar als ik nu een tijdje in een wat ongezondere houding moet staan, maakt mij dat niet meer uit, ik weet toch dat ik er geen last van zal krijgen. Dus nog steeds helemaal happy met Laminine.

Bianca