Laat de vrije, wijze toekomstige jij NU je gids zijn!

De reis naar huis, naar wakker bewustzijn, naar Jezelf

De Helende Reis (The Journey) is een praktische en eenvoudige methode om door zelfonderzoek naar de emotionele en spirituele kern van een probleem te gaan. Deze therapie is ontwikkeld door Brandon Bays, die zichzelf van een groot tumor genas. Zij vond een manier om direct bij het celgeheugen te komen en om de onverwerkte emoties zodanig onder ogen te zien dat ze echt losgelaten kunnen worden. De oude chemische stoffen kunnen afgevoerd worden en de cellen kunnen zich vernieuwen met nieuwe, voedende informatie.

De Helende Reis richt zich op de onderliggende oorzaak van een ziekte of klacht en niet op de ziekte of klacht zelf. De oorzaak die diep verstopt zit onder de vele beschermlagen die je in de loop van je leven hebt ontwikkeld om je (toen nuttig) te beschermen. Daaronder vind je het mooiste geschenk wat jij jezelf kunt geven: JEZELF


De Helende Reis is een geleide visualisatie waarbij ik je begeleid, je steunt, je ‘reisdoel’ in de gaten houdt en dié vragen stelt die je uitnodigen je eigen wijsheid en waarheid aan te spreken.

Een Helende Reis duurt gemiddeld 2 à 3 uur

En soms langer. Neem na een Helende Reis altijd voldoende tijd voor jezelf. Zorg goed voor jezelf, neem bijvoorbeeld de rest van de dag vrij, eet gezonde voeding, in ieder geval niet al te zwaar, neem bijv. een warm bad en ga lekker vroeg naar bed. Op deze manier ondersteun je je eigen helingsproces.

De Helende Reis is een effectieve methode om je eigen emotionele en fysieke blokkades op te sporen en op te lossen. Het kan o.a. worden toegepast bij fysieke, emotionele en/of gedragsproblemen; angsten en fobieën; slaap- en eetstoornissen; leerproblemen; bij rouwverwerking en depressies, etc. De Helende reis is het bewijs voor de genezende kracht van het lichaam, die ieder mens in zich heeft. Ga bij twijfel over de oorzaak van een fysieke klacht altijd naar je huisarts voor onderzoek. Een Helende Reis is geen medische behandeling of vervanging daarvan. Journey processen kunnen goed samengaan met andere reguliere of alternatieve behandelmethoden. Je kiest zelf voor de manier waarop jij je weg naar genezing wilt invullen, de Helende Reis is daar één van.


Mijn visie is, als je werkelijk jouw situatie wilt verbeteren, werk dan aan het enige waarover je "controle" hebt: JEZELF. Jij hebt het (zelf) te doen én je hoeft het niet alleen te doen; ik help je daar graag bij.

Ontpop en vlieg jouw koers

Wil je zelf de 'controle' (terug)nemen over je eigen lichaam, geest en gezondheid, met andere woorden: je leven in het hier en nu? Neem dan contact met mij op om een afspraak te maken. Ook als je nog vragen hebt. Ik help je graag.