Als je werkelijk jouw situatie wilt verbeteren, werk dan aan het enige waarover je 'controle' hebt: JEZELF

Ontpop en vlieg jouw koers!

Waarom ik de juiste persoon voor jou ben?

Ik geloof dat iedereen het vermogen heeft om te leven zonder angst, stress of het gevoel heeft te falen.

Ik geloof dat jij gelukkig kan zijn in je werk, in je relatie en je eventuele

ouderschap tegelijkertijd! En dat je energie overhoudt.

Ik geloof dat je gelukkig en trots op jezelf mag zijn.

Kijk jezelf in de spiegel in de ogen en zie wie je werkelijk bent! Daar staat een geweldig prachtige vrouw/man, waar je super trots op kan en mag zijn!

Dit is je geboorterecht. Iedereen wordt prachtig, puur en vol zelfvertrouwen geboren. Wil jij (weer) de beste versie van jezelf worden? Leven vol zelfvertrouwen, zonder schuldgevoel, angst of stress?! Dan ben ik die spiegel voor jou, die je de feedback geeft om door te kunnen groeien naar jouw volgende level, je eigen meesterschap, bewust en helder autonoom.

Eerst zal ik mij aan je voorstellen:

Marion van Zijl (1966)

Ik ben bovenal mijzelf en daarnaast dochter, zus, moeder van een prachtige zoon (1996) en idem dochter (2000), nicht, tante, vriendin, etc.

Zo rond 1996 kwam bij mij veelvuldig dezelfde vraag naar boven:

“Wat maakt dat de ene persoon zo anders op een situatie reageert of er naar handelt dan de ander? Waardoor komt dit? Wat zit daar achter?”

Sinds die tijd is mijn interesse naar 'de psyche' van de mens begonnen. De verdieping kwam in 2007 toen mijn moeder ziek werd en binnen één jaar overleed en ik tegelijkertijd in een scheidingsproces belandde met onze twee kinderen en later ook moest verhuizen. En ikzelf ook in die periode, fysiek, met 'tegenslagen' te kampen kreeg. Dit bij elkaar was een zeer heftige periode in mijn leven.

In die periode ben ik een NLP Practitioner en daarna een NLP Master Practitioner opleiding gaan volgen. Ik merkte dat ik hierdoor, zowel wat mijn doen en laten alsook wat mijn emoties betreft, anders reageerde dan ik daarvoor deed.


De trainingen om mij persoonlijk te ontwikkelen hebben mijn leven absoluut verrijkt en positief veranderd. Deze positieve ontwikkeling heeft mij mijn drive gegeven om anderen te helpen.

Ook de laatste jaren volg ik trainingen op intuïtief vlak, om mij nog meer te ontwikkelen. Daarom geef ik nu ook healings. Zo staat één van mijn healings gelijk aan 6 - 8 uur psychotherapie. 


Hierdoor ben ik in staat om jou effectief en bewust te coachen en te helpen in jouw proces om de beste versie van jezelf te worden, zonder angst en afhankelijk te zijn van anderen. Om jouw leven te leven en je eigen koers te volgen. 


Ontmoeten is een prachtig woord.

Ont-moeten... Door jezelf te ontdoen van elke dwang, moeten of plicht en (ver)oordelen, kan jij contact maken met de essentie-, of een verhaal van iemand of met een bepaalde situatie. 

Een echte ontmoeting is van hart tot hart, van ziel tot ziel. Het brengt je bij je "out of the box" denken, buiten het "zo hoort het" of buiten "alle zo moet het..."

Als je wilt groeien en jezelf wilt ont-moeten, zie je problemen dan als een uitdaging. Elke dag geeft nieuwe mogelijkheden. Je hebt namelijk altijd een keuze. En… die keuze is aan jou. Niks is goed of fout. Er zijn alleen consequenties. Je hebt het wel zélf te doen én je hoeft het niet alleen te doen.

Mijn missie is om het mooiste in je los te maken

Dat jij (weer) JIJ wordt en dan wél de beste versie van jezelf. Op een zachte, doch eerlijke en ook confronterende manier, die spiegel voor je zijn.

Ik inspireer je om meer uit jezelf te halen, ik ondersteun je om uit je comfortzone te stappen, je dromen en verlangens te gaan leven. Deze krijg je namelijk niet voor niets...

Wanneer dit een gewoonte is (geworden), dan gaat het leven eigenlijk vanzelf. Je zit in de flow. Dan gééft het je energie.

Ik bied strategieën en tools aan en werk ook intuïtief en geef ook healings, waarmee jouw leven de echte Ware JIJ weerspiegelt en jij Jouw droomleven op jouw manier kan gaan leven. 

Mijn doel is om je bewust te maken van en inzicht te geven in hoe jij de dingen doet, zoals je ze doet

Hoort dit gedrag met jouw normen en waarden wel bij jou of zijn ze van iemand anders? Loop je vast, je stress level omhoog, leg jij jouw lat veel te hoog, raakt je geduld op en heb je geen idee waardoor dat komt?

Laat mij dan jouw spiegel zijn, die jou precies de feedback en inzichten geeft, om door te kunnen groeien naar jouw volgende niveau: de Ware JIJ. Zijn wie jij werkelijk bent!

Mijn kracht is … jou snel te doorgronden

Je beschermingsmechanisme, patronen en strategieën te ontrafelen en ik leg mijn vinger op jouw zere plek. Hierdoor ben ik snel in staat om te achterhalen waarom jij op die manier op iemand of een issue reageert of waardoor jij vastloopt in je leven. Tot de kern komen is belangrijk als je verandering in je leven wilt aanbrengen. "Obstakels zijn omwegen in de goede richting..." 

Elke "uitdaging" is een uitnodiging om te transformeren naar wie jij werkelijk bent! Die diamant die diep verscholen in jou zit en volop wil gaan schijnen

Volg je hart, want dat klopt... 

Wat je wens ook is, met mijn toewijding, intuïtie en deskundigheid, heb je snel resultaat. Ik maak gebruik van een speciaal op jou afgestemd programma om je te helpen grote stappen te zetten naar een wereld waarin jij gelukkig bent!

Ontpop en vlieg jouw koers

Resoneert dit met je, neem contact op om een afspraak te maken, dan kunnen we elkaar ontmoeten. Heb je vragen?

Ik beantwoord ze graag voor je.