Happiness is a Laminine

State of Mind

Direct bestellen
 

 

Wat is Laminine?

Laminine, het meest volwaardige voedingssupplement dat werkt op (stam)celniveau! Dubbel blind getest, bewezen werkzaam en geregistreerd in het Amerikaanse PDR (Physicans Desk Reference), het medicatie handboek voor alle artsen.  
Wil je snel bestellen? Vul het contactformulier in met je telefoonnummer, dan bel ik je terug voor meer gerichte informatie en om het bestellen te vergemakkelijken voor je.

Meer informatie

Direct bestellen

Laminine zet je lichaam aan tot zelf-genezing in tegenstelling tot een synthetisch (chemisch) medicijn dat het lichaam overruled en platlegt met vaak negatieve bijverschijnselen. Geef Laminine minimaal 3-6 maanden de tijd om zelf te ervaren wat het, voor jou of een dierbare, kan betekenen. Laminine kan ook door kinderen, baby's en dieren gebruikt worden. Heb je last van (veel) stress, hoge bloeddruk, moeite met ouder worden, en/of ben je ziek, heb je een blessure, wil je meer energie of gewoon in balans komen en gezond worden en blijven? Lees dan vooral verder. Dit is waarom ik je echt aanraad om het zelf te ervaren. 

Laminine werkt zonder bijverschijnselen, omdat het je eigen stamcel activeert. Het is een volwaardig voedingssupplement met alle 22 essentiële aminozuren die het lichaam nodig heeft om gezond te functioneren.

Zelf ben ik met Laminine en Omega 3+ begonnen. Dit gaf mij direct zichtbaar resultaat in mijn gezicht (huid), mijn gezichtsveld (ogen): ik kon beter zien zonder leesbril en mijn migraine zette niet meer door, mijn jaren lange schoudergewricht-klachten, namen ook af. En ik had meer energie en werd meer uitgerust wakker! Wooh... en dat al binnen een paar weken gebruik. De volgende maand ben ik dan ook de andere twee supplementen, de Immune 3+ en Digestive 3+ gaan slikken. Want wat zouden die dan wel niet voor mij kunnen betekenen?! Alles dan ook met elkaar samen voor een nog effectiever resultaat.

De Immune zorgt voor je immuunsysteem, wat je nodig hebt om alle bacteriën en virussen tegen te gaan zonder bijvoorbeeld (langdurig) griep te krijgen en of nog erger uiteindelijk een ernstige ziekte op te lopen. De Digestive is er om je darmflora, de goede bacteriën, te optimaliseren wat ook ten gunste komt voor je afweer. Hier huisvest namelijk voor een groot deel je immuunsysteem. De meeste kwalen en ziekten beginnen in de darmen, door een aangetast darmflora (door o.a. stress, suiker voeding, antibiotica, etc.). In de Oosterse geneeswijze zien ze je darmen als je Second brain! "Ga af op je onderbuikgevoel..." Hiermee kan je bijv. psoriasis, auto-immuun ziektes, diabetes, afvallen en echt nog veel meer ernstige 'kwalen' (!) mee aanpakken. Er zijn echt geweldige resultaten mee bereikt. Het is geen medicijn. Het zet het lichaam aan tot zelf-genezing op (stam)celniveau. Laat je door mij informeren wat Laminine voor jouw leven kan betekenen en positief kan veranderen! Ook voor de juiste dosering neem je contact met mij op.

Ervaren moet je het toch zelf. Jij bent je eigen graadmeter, niemand anders. Iedereen is tenslotte uniek.

En dit allemaal met natuurlijke supplementen! Hoe mooi en gezond is dat! Kinderen, baby's en dieren kunnen dit, nogmaals, ook gebruiken; dat zegt al genoeg. 

“Wil jij zelf je verantwoordelijkheid nemen over jouw gezondheid? Geef je lichaam en jezelf dan minimaal 3 - 6 maanden de tijd om te ervaren wat Laminine voor jou, of een dierbare, kan betekenen!"

 • Regenereren van organisme.
 • Vergroot het energie level, doorzettingsvermogen en fysieke kracht.
 • Versnelt het herstel van de spieren (o.a. sporten, blessure).
 • Reguleert metabolische processen in het lichaam (o.a. overgewicht).
 • Reguleert de bloeddruk en het suikerlevel in het bloed (o.a. diabetes).
 • Door verhoging van serotonine level verbetert de emotionele toestand, verlaagt het stresshormoon (cortisol) en de depressie toestand.
 • Neemt slaapproblemen weg.

 • Verbetert het geheugen, aandacht en concentratie (o.a. Alzheimer, AD(H)D, Autisme).
 • Verhoogt de potentie bij mannen en het libido bij vrouwen.
 • Stimuleert de productie van testosteron bij mannen.
 • Beïnvloedt de groei en de kwaliteit van het haar.
 • Bevordert de productie van Collageen, vermindert verouderingsverschijnselen en verbrandt vetweefsel.
 • Sinds oktober 2016 is er ook een huidserum bij gekomen, eveneens met verbluffende resultaten.

Tijd voor actie! Ervaar het zelf! Geef jezelf je Gezondheid en je Geluk (weer terug)!

Direct bestellen

TRANSFORM YOUR SKIN

ACTIVATE YOUR SKIN CELLS

Developed with the exclusive LifePharm Fertilized Avian Egg Extract to enhance lysyl oxidase (LOX) in the skin.

Improves collagen, elastin and fibronectin by up to 350 percent in just three days

Better skin at the cellular level.

THE RESULTS ARE AMAZING

Youthful, healthier-looking skin in just 10 days.

Before

After

RAVE REVIEWS FOR LAMIDERM APEX

“I’m so happy with Lamiderm Apex because it provides my skin with a healthy glow. Most serums target just one or two of these proteins, Lamiderm Apex targets all three: elastin, fibronectin and collagen.”


MIKA NEWTON

Actress, Singer, Model

HOW IT WORKS

The LOX enzyme in the LifePharm Fertilized Avian Egg Extract stimulates collagen, elastin and fibronectin the minute the serum hits your skin.

COLLAGEN

gives skin a firm, healthy glow

up to 250% improvement to keep your skin firm and tight.

Before

After

ELASTIN

provides stretch and elasticity in skin

up to 200% improvement to maintain skin structure and reduce sagging.

Before

After

FIBRONECTIN

supports and repairs the overall skin matrix

up to 350% improvement for tissue repair.

Before

After

A SUPERIOR FORMULA

The Fertilized Avian Egg Extract is supported by other advanced, natural and clinically proven ingredients.

RADIANCE COMPLEX

This is one of the most superior brightening ingredients available. Made from seven Swiss Alpine plants, it’s been scientifically proven to gently brighten the complexion by enhancing cell health while restoring skin to a natural glow.

NOURISHING COMPLEX

Vitamin C, vitamin E and CoQ10 strengthen cells against photo-aging and enhance overall skin health.

PROTECTION AND REPAIR COMPLEX

This blend restores skin’s texture through five fruit extracts that stimulate cell vitality and resist damage from pollution and UV radiation.

This title is awesome!

We combined a variety of natural ingredients such as Aloe Vera juice, sunflower seed oil and coconut oil to create a plant-based system that allows the serum to penetrate beneath the skin’s surface without irritation.

WHY LAMIDERM APEX?

Lamiderm Apex is currently the only skin care product with the LOX enzyme from our Fertilized Avian Egg Extract, to revitalize your skin at a fraction of the price of other available products.

Other skin care products can cost $550-$760 annually

Only target collagen, elastin or fibronectin separately.

Painful treatments begin at $1,000/session

At least three to five sessions needed to build up collagen.

Recensies:

Mijn naam is José Ligthart, 48 jaar. Moeder van 3 kinderen. Ik heb een praktijk voor emotionele en fysieke hulp. Ik ben Laminine gaan gebruiken omdat ik nu al een paar jaar een leesbril heb en merk dat mijn ogen steeds slechter worden wanneer ik wil lezen. Zonder bril is het een grote wazige blurb. De eerste twee dagen begon ik met 4 capsules per dag. De huid rond mijn ogen is zeer gevoelig en reageerde ook direct met jeuk, roodheid en dik worden. Ik was gestopt omdat ik dacht dit is het zoveelste product waar ik niet tegen kan. Senia belde mij een paar dagen later om te vragen hoe het ging. Ik vertelde mijn verhaal en hij raadde me aan om het heel langzaam op te bouwen. Dat heb ik gedaan. Eerst 1 capsule en toen 2. Een ‘s avonds en een ‘s ochtends tot ik nu op 4 per dag zit. Nu ik dit schrijf gebruik ik Laminine 3 weken. Het is werkelijk verbazingwekkend wat er met mijn lichaam gebeurt. Verschillende kwalen die ik als kind had kwamen terug in een veel mildere vorm; eczeem, verschillende pijnen in mijn knieën, mijn aangezicht, ontstoken tandvlees. Inmiddels is het nu genezen omdat ik heb doorgezet. Ik wil gewoon geen bril meer. Dat is mijn doel. Ik heb een heel blij gevoel van binnen. Ik slaap ook veel beter. Mijn huid is verbeterd, Sterkere nagels. Voel me energieker waardoor ik ook weer naar de sportschool ga. En me daardoor ook weer beter voel. Dus ga ik door zodat mijn hele lichaam weer helemaal gezond is en ik geen leesbril meer nodig heb.

Jose Ligthart

Speciale Bonus!

Bij inschrijving:
 • Betaal je inkoopprijs voor de producten. Bedragen zijn excl. 6% btw.
 • Je Auto-Delivery aanklikt, je nooit zonder je producten zit.
 • Betaal je na je eerste bestelling geen verzendkosten meer, als je uit de daarvoor bestemde AD pakketten besteld; en de extra andere producten worden gratis meegezonden.
 • Krijg je na 3 en daarna 6 maanden, etc. een gratis product t.w.v. gemiddeld 30 euro.
 • Start altijd eerst met 1 extra pot Digestive (2 + 2 caps. voor ontbijt en diner p.d.) om je darmflora te optimaliseren, zodat daarna de andere producten beter worden opgenomen.
 • En nog meer unieke voordelen.

Direct bestellen

Het is echt de moeite waard om onderstaand filmpje over Laminine te bekijken

Wil je direct zelf bestellen?

Vul hiernaast je naam, telefoonnummer en e-mailadres in,

dan kom je direct op de bestelsite.

Is het invullen hier niet helemaal duidelijk? Mail mij dan.

Ik neem dan contact met je op om je hierbij te helpen.

Direct naar de bestelpagina

[gravityform id="2" title="true" description="true"]