Download mijn gratis e-book
"Hoe stop je jouw pieker gedachten?!" 

Ben je moe van die malende gedachten in je hoofd?!

Herken je dit bij jezelf?    

Daar is het leven niet voor bedoeld.

Er zijn verschillende methoden om weer gelukkig in het leven te staan.

Je staat al op met een somber gevoel en denkt: "oh, dit wordt weer zo'n dag dat alles fout zal gaan". Hierdoor zal je de rest van die dag ook zo ervaren. Of je krijgt onenigheid met iemand en je zegt tegen jezelf: "Zie je wel, het ligt altijd aan mij" of " zie je wel, ik kan ook niks", etc.

Hier ga je de rest van de de dag over doormalen en haal je jezelf naar "beneden" en kom je in een negatieve energie spiraal...

Je hebt niks te verliezen...
En wat levert het je op?!


 • Binnen een paar minuten minder piekeren en twijfelen aan jezelf met 2 van de 4 simpele, doch krachtige technieken, die ik in mijn praktijk gebruik  
 • Kom terug bij jezelf, in je eigen energie
 • Kom in je eigen kracht
 • Krijg ruimte in je hoofd voor de belangrijke dingen in je leven
 • Leef in het hier en nu
 • Geniet van het leven

Hoe gemotiveerd ben je om er vanaf te komen?!


Ja, ik maak graag gebruik van je gratis e-book: "Hoe stop je jouw pieker gedachten?


Download nu mijn gratis pdf om direct aan de slag te gaan.

=> Klik ook het kleine vierkante blokje aan in het midden, tussen het vak 'Email' en de 'Gratis Download' knop.

E-book Marion van Zijl:

"Wat fijn is na bij Marion te zijn geweest, is dat ik nu niet meer zo snel of niet zomaar door iets van mijn stuk ben gebracht. Ik voel mij steviger, weerbaarder en kan iets veel sneller naast mij neerleggen. Dat geeft veel rust."

I.R. te Alkmaar 


Ik geloof dat iedereen het vermogen heeft om te leven zonder angst, stress of het gevoel heeft te falen.

Ik geloof dat jij gelukkig kan zijn in je werk, in je relatie en je eventuele ouderschap tegelijkertijd! En dat je energie overhoudt.


Ik geloof dat je gelukkig en trots op jezelf mag zijn. Kijk jezelf in de spiegel in de ogen en zie wie je werkelijk bent! Daar staat een geweldig prachtige vrouw/man, waar je super trots op kan en mag zijn!


Dit is je geboorterecht. Iedereen wordt prachtig, puur en vol zelfvertrouwen geboren. Wil jij (weer) de beste versie van jezelf worden? Leven vol zelfvertrouwen, zonder schuldgevoel, angst of stress?! Dan ben ik die spiegel voor jou, die je de feedback geeft om door te kunnen groeien naar jouw volgende level, je eigen meesterschap, bewust en helder autonoom.

De trainingen om mij persoonlijk te ontwikkelen hebben mijn leven absoluut verrijkt en positief veranderd. Deze positieve ontwikkeling heeft mij mijn drive gegeven om anderen te helpen.

Ook de laatste jaren volg ik trainingen op intuïtief vlak, om mij nog meer te ontwikkelen. Daarom geef ik nu ook healings. Zo staat één van mijn healings gelijk aan 6 - 8 uur psychotherapie. 


Hierdoor ben ik in staat om jou effectief en bewust te coachen en te helpen in jouw proces om de beste versie van jezelf te worden, zonder angst en afhankelijk te zijn van anderen. Om jouw leven te leven en je eigen koers te volgen. 


Ontmoeten is een prachtig woord.

Ont-moeten... Door jezelf te ontdoen van elke dwang, moeten of plicht en (ver)oordelen, kan jij contact maken met de essentie-, of een verhaal van iemand of met een bepaalde situatie. 

Een echte ontmoeting is van hart tot hart, van ziel tot ziel. Het brengt je bij je "out of the box" denken, buiten het "zo hoort het" of buiten "alle zo moet het..."


 • Mensen zijn verbaasd over de simpele technieken
 • Mensen zijn verbaasd over de snelle werking van de technieken die ik gebruik
 • Hoe gemotiveerd ben jij om er vanaf te komen?!
 • Je hebt niks te verliezen, alleen maar te winnen

Gelijk downloaden?
Klik na het invullen van je naam en e-mailadres, zodat ik weet naar wie ik het e-book kan sturen, op de button hieronder.

Your information is safe with us

Nu ben ik bewust competent!

Nu ben ik bewust competent om daar mee om te gaan; voor nu ga ik nog door met de oefening om hier straks onbewust competent mee te zijn. Mooie stappen vooruit. Bedankt voor je begeleiding Marion!

Berber Vogelzang

Een aanrader voor iedereen die zoekt naar coaching!

Marion heeft door haar grote hoeveelheid "tools" veel ingangen om gericht te onderzoeken waar de oorsprong van problemen zitten.
In een fijne omgeving en haar vriendelijke aanpak, voel je je al snel op je gemak bij haar. Een aanrader voor iedereen die zoekt naar coaching.

Karin Kleinbekman

Dankzij haar brede ervaring kon ik op een andere manier naar mezelf kijken!

Dankzij haar brede ervaring kon ik op een andere manier naar mezelf kijken en dmv haar gegeven tools werken aan mezelf!

Suzanne Stofberg

Ze heeft me oefeningen, inzichten en handvatten gegeven zodat ik nu sterker en met meer vertrouwen in het leven sta."

"Op een zonnig terras ben ik in gesprek geraakt met Marion. Toen wist ik nog niet dat we elkaar kort daarna weer zouden treffen onder hele verdrietige omstandigheden. Ik had hulp nodig en omdat we zo'n goed gesprek hadden gehad en ik me op m'n gemak voelde bij Marion besloot ik om haar in te schakelen voor die hulp. Marion heeft me door een hele moeilijke periode geholpen in een relatief kort tijdsbestek. Ze heeft me oefeningen, inzichten en handvatten gegeven zodat ik nu sterker en met meer vertrouwen in het leven sta." Bedankt Marion!

Lindsay Bijlsma

Marion laat je op een super manier goed naar jezelf kijken!

Marion laat je op een super manier goed naar jezelf kijken, hierdoor kwam ik onder andere van mijn slaap probleem af. 

René Groot

Marion weet door de juiste vraagstelling tot de kern te komen

Marion maakt o.a. gebruik van hypnotherapie, hiermee wist ze bij mij tot mijn verleden door te dringen, wat voor mijzelf erg verhelderend was. Marion is doortastend en weet door de juiste vraagstelling tot de kern te komen en je een spiegel voor te houden zodat je dichter bij jezelf komt te staan. Het was fijn je verhaal kwijt te kunnen, zonder oordeel, dat voelt goed.

Désirée du Puy

Ben jij moe van die malende gedachten in je hoofd?!

Er zijn verschillende methoden om weer gelukkig in het leven te staan! 

Herken je dit bij jezelf?     

Je staat al op met een somber gevoel en denkt: "oh, dit wordt weer zo'n dag dat alles fout zal gaan". Hierdoor zal je de rest van die dag ook zo ervaren. Of je krijgt onenigheid met iemand en je zegt tegen jezelf: "Zie je wel, het ligt altijd aan mij" of " zie je wel, ik kan ook niks", etc.

Hier ga je de rest van de de dag over doormalen en haal je jezelf naar "beneden" en kom je in een negatieve energie spiraal. Dit wordt van kwaad tot erger. En zo beland je in het piekeren. En hoe harder je piekert, hoe somberder je wordt...


Er zijn gelukkig verschillende methoden mogelijk om weer gelukkig in het leven te staan.

Binnen een paar minuten minder piekeren en twijfelen aan jezelf met 2 van mijn 4 simpele technieken.


Hoe gemotiveerd ben je om er vanaf te komen?!

Wat levert het je op?! 


 • Binnen een paar minuten minder piekeren en twijfelen aan jezelf met 2 van de 4 simpele technieken die ik in mijn praktijk gebruik.
 • Kom weer terug bij jezelf, in je eigen energie
 • Kom weer in je eigen kracht
 • Krijg weer ruimte in je hoofd voor de belangrijke dingen in je leven
 • Leef weer in het hier en nu
 • Geniet weer van het leven

  Ja, ik maak graag gebruik van je gratis e-book: "Hoe stop je jouw pieker gedachten?"
  Download direct mijn gratis e-book om direct aan de slag te gaan -->

© 2019 All rights reserved Marion van Zijl

Jouw gegevens zijn veilig bij mij.

https://marionvanzijl.nl/privacy-policy/